Om oss

 

Sune Sport ble etablert i 1996 av Sune Wentzel, 6x verdensmester i frisbee (tidligere under firmaer som er slått sammen fra Sendeplata, Sune Sport ENK og Diskbutikken)

De første to årene var det kun import av frisbeer og lignende artikler etter forespørsel fra sportsbransjen og det lille aktive frisbeemiljøet om vi kunne skaffe dem noen frisbeer i god kvalitet.

Når det ble etterspørsel etter flere sommerspill i bra kvalitet og vi fikk tak i de beste produsentene, så økte sortimentet kraftig. Vi spesialiserte oss med ”alt som hører hjemme i parken/ i hagen/ på stranden” av både tradisjonelle og utradisjonelle spill og aktiviteter. 

Med et voksende frisbeegolf miljø ble ”Norges særeste butikk” – Diskbutikken - etablert som et eget selskap sammen med Espen Møkkelgjerd (Europamester i frisbeegolf). Diskbutikken solgte golf frisbeer og hadde i begynnelsen rundt 150 modeller. I 2010 blir det over 800 modeller av frisbeer og i 2013 rundet vi over 2000 frisbeegolf relaterte artikler. I tillegg kommer alle fargevariantene med 5-10 varianter per modell/ vektklasse. Diskbutikken er nå en del av Sune Sport AS.

I de senere årene har vi også tatt et godt grep om flere fritidsaktiviteter og bl.a. blitt Norges største importør av dart og en rekke andre artikler som gjerne forbindes med høst/ vinter som eks. bordspill og akebrett.

I starten av 2009 ble Sune Sport AS forsterket med ett nytt team inn mot konsollrealterte tilbehørsprodukter. Det var etter 5 års stadig tettere samarbeid med Svein Roger Maan og en gaming -avdeling han bygde opp at tiden var inne for å sette alt under en paraply.

Svein Roger har 20 års erfaring med import og distribusjon i Skandinavia og tok med seg erfarne og spillegale Bjørn Thomas Kleven. Svein Roger var pioneren som kommersialiserte kjørestoler til bilspill for hjemmebruk. Dette er noe de fleste kjenner til gjennom Playseat eller Playseat Solberg Edition  som ble utviklet i tett samarbeid med Petter og Henning Solberg. Dette har bidratt til at Norge er det landet i verden med flest solgte kjørestoler pr innbygger. 

Ny webside. 2010 presenterte vi vår nye webside hvor forhandlere har egen innlogging og kan gjøre sine bestillinger hele døgnet. En får produktinformasjon, bilder og annen relevant informasjon. Websiden er et verktøy som har bidratt til ytterligere service for våre kunder og effektivisering av drift.

År 2011 er edi løsning mot forhandlere i full drift. Edi data og informasjons flyt til og fra våre forhandlere er ettablert i vår infrastruktur. En ny og mer effektive hverdag for alle parter.

År 2013 er Sune Sport sitt hittil sterkeste driftsår. Med flere nye og spennende agenturer samt forsterket team og nye samarbeidspartnere ser vi fremtiden lyst i møte.
 


Velkommen til oss.

 

Sune Sport AS      
Besøksadresse: Postadresse: Telefon: 23 23 00 51
Østre Aker vei 203 Østre Aker vei 203    
0975 Oslo 0975 Oslo Org.nr.: 993 471 860 MVA
       

 

Fraktberegning
Din handlekurv er tom.
Fidget Spinner 5
Fidget Spinner 5
Kr. 69,-  Kr. 29,-
AEROBIE Squidgie Ball
AEROBIE Squidgie Ball
Kr. 99,-  Kr. 49,-
Nyhetsbrev
Meld deg på våre nyhetsbrev, for produktnyheter og tilbud.

E-post:

HTML   Kun ren tekst